Bursa'da et kullanılmadan lahmacun yapıldı!

Veganlar için üretilen etsiz lahmacun, hem sağlıklı hem de ucuz olunca herkes tarafından rağbet görüyor.

Bursa'da et kullanılmadan lahmacun yapıldı!

Bursa’da fırın işletmecisi Serkan Erötcü, veganlar için mantar, mısır, patlıcan, ıspanak, pırasa ve zeytin kullanarak etsiz lahmacun yapıp ismini de “vegancun” koydu.

TALEP HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Et kullanılmadığı için fiyatı da uygun olan vegancun, sadece veganlar tarafından değil, her kesimden büyük rağbet gördü.

Altıparkmak Caddesi üzerindeki pidecide yapılan vegancuna talep her geçen gün artıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2022, 09:25

Hüsniye Mollaoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER