BAKIRKÖY'deki bir evde göğüslerinden silahla vurulmuş halde bulunan Alper Balcı (20) hayatını kaybederken, Suna Tanrıkulu (20) ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.
Bir kafede garson olarak çalışan Alper Balcı (20), iddiaya göre eski sevgilisi Suna Tanrıkulu (20) ile 16 Haziran Perşembe günü Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katındaki evinde buluştu. Bir süre sonra daireden iki el silah sesi duyuldu. Alper Balcı, iddiaya göre A.C. isimli arkadaşını arayarak, "Suna kendini vurdu, çabuk gel" dedi. A.C.'nin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Balcı ve Tanrıkulu sol göğüslerinden vurulmuş halde bulundu. Alper Balcı'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, Suna Tanrıkulu'nun ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Sokaktaki esnaf Arif Güner, "İki sevgili tartışıyorlar. Burada bekar kalıyorlar. Arkadaşlarını arıyor. Kızı çıkartırlarken gördük. Çocuk ölmüş. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Çok fazla tanımıyoruz." dedi. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.
Bakırköy'de eski sevgililer kalplerinden vurulmuş halde bulundu

YORUM EKLE
1
Evde unuttuğu kimliğini polisle getirdi, 1 dakikayla...
2
Otomobilin çarptığı Suriyeli Ella kurtarılamadı
3
Çavuşoğlu, Kosova Cumhurbaşkanı Osmani-Sadriu...
4
Kazada yaralanan motosikletli, 9 günlük yaşam mücadelesini...
5
Adaylar sınavda, aileleri dışarıda ter döktü
6
THY’den pilot babalarına duygulandıran Babalar...
7
Bedensel engelli, yanan evinde can verdi
8
Beyoğlu'nda bulvara çıkan kadın trafiği...
9
ABD’den Ukrayna’ya silah yardımı
10
Başak Doğan ve Cem Seymen'e mezun olduğu...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:38

GÜNEŞ
05:33

ÖĞLE
13:13

İKİNDİ
17:11

AKŞAM
20:44

YATSI
22:30
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER