Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, ()- MANİSA'nın Saruhanlı ilçesinde entegre bir tesisin saman ve buğday deposunda çıkan yangın maddi hasara neden oldu. Yangında 350 tondan fazla saman kül olurken tonlarca buğday da kullanılamaz hale geldi.
Yangın 17.30 sıralarında Saruhanlı ilçesine bağlı kırsal Koldere Mahallesi'ndeki bir entegre tesiste çıktı. Saman ve buğday depolarının olduğu kısımda bir anda alevler yükseldi. Kısa sürede tesis duman altında kalırken olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alınan ve soğutma çalışmalarına başlanan yangında yaklaşık 350 ton saman kül olurken tonlarca buğday da kullanılamaz hale geldi.
Yangın sırasında tesiste bulunan Osman Durbay, alevlerin bir anda yükseldiğini söyledi. Saman kuru olduğu için itfaiye gelene kadar alevlerin her yeri kapladığını ve yaklaşık 300-350 ton samanın yandığını ifade eden Durbay, depolardaki buğdayların da zarar gördüğünü belirtti. ()
Manisa'da entegre tesiste çıkan yangında 350 ton saman küle döndü

YORUM EKLE
1
Milli golfçü Mehmet Kazan, Çekya'da günü...
2
EGM'den Marmaris yangınıyla ilgili açıklama
3
Şiddet uygulayan kocasını öldüren Fatma tahliye...
4
Kılıçdaroğlu: Hiçbir gücün karşısında eğilmeyeceğiz...
5
Giresunspor, Vefa Temel’i kadrosuna kattı
6
Polis denetiminde durdurulan takside uyuşturucu madde...
7
Kuşadası'nda, Pınar Gültekin'in katiline...
8
Tarsus'ta silahlı borç- alacak kavgası: 1...
9
Marmaris'teki orman yangınında 2'nci gün;...
10
İzmir'de 100 kaçak göçmen ile 4 organizatör...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:39

GÜNEŞ
05:34

ÖĞLE
13:13

İKİNDİ
17:11

AKŞAM
20:43

YATSI
22:29
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER