Bursa’da önümüzdeki günlerde yaşanacak planlı su kesintilerinin programı belli oldu. BUSKİ’nin çalışma takvimine göre İnegöl, Osmangazi ve Nilüfer’de farklı tarih ve saatlerde su kesintileri yapılacak.
Kesintilerin süresi bölgeye göre değişirken özellikle İnegöl’de geniş bir alanı kapsayan çalışma dikkat çekiyor.
İnegöl’de 12 saatlik su kesintisi
İnegöl’de yapılacak çalışma nedeniyle su kesintisi 2 Ekim Cuma günü saat 21.00’de başlayacak ve 3 Ekim Cumartesi günü saat 09.00’a kadar devam edecek.
Toplam 12 saat sürmesi planlanan kesintiden Ertuğrulgazi, Fatih, Cumhuriyet, Yeni, Esentepe, Yunus Emre ve Sinanbey mahallelerinin yanı sıra Metal Sanayi Bölgesi ve çevresi etkilenecek.
Gece saatlerinde başlayacak çalışma nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşların önceden önlem almaları önem taşıyor.
Osmangazi’de sular 9 saat kesilecek
Osmangazi’de ise Aksungur Mahallesi ve çevresinde planlı su kesintisi uygulanacak.
BUSKİ’nin çalışma programına göre 3 Ekim Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacak kesintinin saat 18.00’de sona ermesi planlanıyor. Böylece bölgedeki su kesintisi toplam 9 saat sürecek.
Nilüfer’de kesinti 5 Ekim’de
Nilüfer’deki planlı çalışma ise 5 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek.
19 Mayıs Mahallesi ve çevresini kapsayan su kesintisi saat 09.00’da başlayacak ve 18.00’e kadar devam edecek. Bölgede yaşayan vatandaşların 9 saatlik kesintiye karşı hazırlıklı olması gerekiyor.
BUSKİ, çalışmalar nedeniyle belirtilen saatlerde su hizmetinde aksama yaşanabileceğini bildirirken, kesinti programının çalışma koşullarına bağlı olarak değişebileceği de göz önünde bulundurulmalı.
#Bursa #BUSKİ #SuKesintisi #BursaSuKesintisi #İnegöl #Osmangazi #Nilüfer #3Ekim #5Ekim

