Bursa’da Korkunç Kaza: Atölye Sahibi Parmaklarını Kaybetti
Bursa’da Korkunç Kaza: Atölye Sahibi Parmaklarını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Bayram öncesi şehit kabirlerini temizleyen aileler, mezarları çiçeklerle süsledi. Eller semaya açılırken okunan dualar, şehitlikte duygu dolu bir atmosfer oluşturdu. Evlatlarının fotoğraflarına sarılan anne ve babaların gözyaşları ise görenlerin yüreğini dağladı. Hüzünle gururun iç içe geçtiği ziyarette, birçok vatandaş da şehit ailelerine destek olmak için şehitliğe geldi.

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan protokol üyeleri de kabirleri ziyaret etti. Bursa Merkez Komutanı Özkan Yenigün ile Bursa ASAL Bölge Başkanı Ahmet Meydan, ailelerle tek tek görüşerek başsağlığı dileklerini iletti. Şehit mezarlarına karanfil bırakan protokol üyeleri, ailelerin acısını paylaşarak bayram öncesi anlamlı bir dayanışma örneği sergiledi.

Ziyaret, Muradiye Camii İmam Hatibi Muhammet Lütfi Taşçı tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle son buldu. Şehitlik çevresinde güvenlik güçleri ve belediye ekiplerinin yo önlem aldığı görüldü

.Aw713282 07 1779785993 382 X750