Yeni sezon hazırlıklarını ve mücadelesini sürdüren Bursaspor, sahasında konuk ettiği Bodrum FK’yı 2-0 yenerek taraftarına galibiyet sevinci yaşattı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Mustafa Er, zorlu koşullara dikkat çekti.

Saha zemini ve hava şartlarının kendilerini oldukça zorladığını ifade eden tecrübeli teknik adam, maç boyunca iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. Rakibin taktik anlayışını önceden analiz ettiklerini dile getiren Er, rakiplerinin uzun ballarla etkili olmaya çalışacağını bildiklerini ve bu duruma karşı doğru önlemler aldıklarını kaydetti.

"Pozisyon Vermeden Maçı Bitirdik"

Bursa'da Tarihi Eser Operasyonu: 255 Sikke ve Obje Ele Geçirildi
Bursa'da Tarihi Eser Operasyonu: 255 Sikke ve Obje Ele Geçirildi
İçeriği Görüntüle

Rakibe yüzde yüzlük gol pozisyonu şansı tanımadıklarını vurgulayan Mustafa Er, şu değerlendirmelerde bulundu: "Rakibin tamamen santrfor Ali’ye uzun top ve ikinci top üzerine kurulu bir oyun oynayacağını biliyorduk ve bekliyorduk, nitekim öyle de oynadılar. Hem arka blokta hem ön blokta sıkıştırıp ikinci topları almamız gerekiyordu, bunu başardık. Duran toplardan tehlikeli olabilirlerdi, buna yönelik de hafta içi çalışmalarımızı yapmıştık. Takım bu anlamda çok iyi reaksiyon gösterdi ve hiç pozisyon vermeden maçı bitirdik. İkinci yarıda çok daha farklı kazanabilirdik. Birçok pozisyonumuz vardı. Bu havada ve bu sahada kazanmak çok değerliydi."

Mücadelenin ardından takımının performansından memnun olduğunu dile getiren Er, bu galibiyetin lig maratonu için önemli bir başlangıç teşkil ettiğini sözlerine ekledi.

Osmangazi Belediyesi’nden çocuklara Bursaspor sevgisi
Osmangazi Belediyesi’nden çocuklara Bursaspor sevgisi
İçeriği Görüntüle

Bursaspor'dan dev sponsorluk: 40 milyon TL’lik imza!
Bursaspor'dan dev sponsorluk: 40 milyon TL’lik imza!
İçeriği Görüntüle

Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde yeni dönem
Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde yeni dönem
İçeriği Görüntüle

#Bursa #Bursaspor #BodrumFK #MustafaEr #YeşilBeyaz #SüperLig #TFF #Futbol #BursaHaber