Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş-Göksun yolunun 0-53. kilometrelerinde yoğun kar ve tipi etkili oluyor. Bu nedenle yol geçici olarak ağır taşıt trafiğine kapatıldı.

Kangal-Gürün yolunun 41-66, Sivas-Gürün yolunun 0-19 ve Sivas-Kangal yolunun 0-42. kilometrelerinde kar ve tipi sebebiyle sabah saatleri itibarıyla trafik akışı sağlanamıyor.

Ayrıca, Malatya-Adıyaman il sınırındaki Erkenek-Gölbaşı yolu ile Adıyaman-Çelikhan yolunu açma çalışmaları devam ediyor.

Niğde-Çiftlik yolunun 8-30. kilometrelerinde de kar ve tipi ulaşımı engelliyor.

Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla söz konusu güzergahta trafik akışının durdurulduğu ve karla mücadele ekiplerinin bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtilen açıklamada, "Yolun yeniden trafiğe açılmasına ilişkin bilgilendirme ayrıca yapılacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına alternatif güzergahları kullanmaları ve yapılan uyarılara riayet etmeleri önem arz etmektedir" ifadesine yer verildi.

İstanbul Valisi Gül:  Kar yağışı eğitimi etkilemeyecek
İstanbul Valisi Gül: Kar yağışı eğitimi etkilemeyecek
İçeriği Görüntüle

Yoğun kar nedeniyle 192 yol ulaşıma kapandı
Yoğun kar nedeniyle 192 yol ulaşıma kapandı
İçeriği Görüntüle

D-100 Devlet Yolu'nun Gerede-Karabük kesimi ulaşıma açıldı
D-100 Devlet Yolu'nun Gerede-Karabük kesimi ulaşıma açıldı
İçeriği Görüntüle

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli kar, fırtına ve buzlanma bekleniyor
Meteoroloji uyardı: Kuvvetli kar, fırtına ve buzlanma bekleniyor
İçeriği Görüntüle