(İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü taekwondo sporcusu Zeynep Gül, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

BÜYÜK GURUR

8-16 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 12. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda(Türkiye Open 2025) katılan temsilcimiz, gösterdiği performansla üçüncü olmayı başardı.

Altın fiyatları sert düşüş yaşadı Altın fiyatları sert düşüş yaşadı

Şampiyonaya 60 ülkeden toplamda 3 bin sporcu katıldı. Gül, bu başarıyla hem şehrine hem de ülkesine büyük bir gurur yaşattı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TEBRİK

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden yapılan açıklamada, “8-16 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 12. Türkiye Open Taekwondo Şampiyonası’nda(Türkiye Open 2025) elde ettiği başarıyla hepimizi gururlandıran sporcumuz Zeynep Gül’ü tebrik eder, kariyerinde başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.